Agrarisch

Agrarisch transport zit diep geworteld in onze historie. Niettemin hebben we meer dan 65 jaar ervaring in de verlading en het bulktransport van agrarische producten. Niet alleen suikerbieten maar ook zetmeelaardappelen en graan. Bovendien kunnen we dankzij onze flexibiliteit goed op- en afschalen in het transport. Omdat we GMP+ gecertificeerd zijn willen we u laten zien dat we veel aandacht hebben voor voedselveiligheid en kwaliteit. Met ons Euro 6-wagenpark vindt het transport ook nog eens op duurzame wijze plaats.

Logistieke coördinatie

Er komt meer bij kijken dan alleen het vervoer en verlading van uw producten. We hebben ruime ervaring als het aankomt op logistieke coördinatie. Indien gewenst verzorgen wij ook de communicatie met bijvoorbeeld de teler over het afhaalschema. Maar informeren wij ook de teler wanneer het transport wordt uitgevoerd. Uiteraard in nauw overleg met onze opdrachtgevers.

Logistieke coördinatie
Grondwerk

Verlading

Voordat uw producten op transport gaan moeten ze ook verladen worden. Het laden van de oogst af land verzorgen we ook voor onze opdrachtgevers. Hierbij is het belangrijk dat uw oogst met zorg wordt verladen om beschadigingen te voorkomen. Dit kan zowel met shovel als met kraan, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Grondwerk

Suikerbieten

Al meer dan 65 jaar transporteren we suikerbieten naar de fabriek in Hoogkerk. De campagne is een een intensief logistiek proces. In een periode van 4 maanden vervoeren we 24 uur per dag suikerbieten aan met onze volumekippers. Daarnaast verladen we ook de suikerbieten met onze shovels. De ervaren machinisten zijn zeer belangrijk zijn in de communicatie en aansturing in het rayon.

Bietencampagne
Graan

Graan

We rijden in de graancampagne de oogst naar de Eemshaven of naar Kampen. Het transport is sterk afhankelijk van weersinvloeden waardoor het dan ook veel flexibiliteit vergt. Daarnaast staan we rechtstreeks in contact met de diverse laadlocaties en telers. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de oogst snel en efficiënt wordt vervoerd.

Graan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven