Agrarisch

We hebben meer dan 65 jaar ervaring in de verlading en het bulktransport van agrarische producten. Denk aan suikerbieten, zetmeelaardappelen en graan. We zijn GMP+ gecertificeerd en besteden veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit.

Logistieke coördinatie

Naast het transport en de verlading van uw producten verzorgen we ook de communicatie met de teler over het afhaalschema. Uiteraard in nauw overleg met onze opdrachtgevers.

Logistieke coördinatie
Grondwerk

Verlading

Ook de verlading van de oogst af land verzorgen we voor onze opdrachtgevers. Dit kan zowel met shovel als met kraan, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Grondwerk

Suikerbieten

Al 65 jaar transporteren we suikerbieten naar de fabriek in Hoogkerk. In de campagne voeren we van september tot januari 24 uur per dag suikerbieten aan met onze volumekippers.
Onze laadschoppen zetten we in voor de verlading.

Bietencampagne
Graan

Graan

We rijden in de graancampagne de oogst naar de Eemshaven of naar Kampen. Het transport is sterk afhankelijk van weersinvloeden. Het vergt dan ook veel flexibiliteit.

We staan rechtstreeks in contact met de diverse laadlocaties en telers. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de oogst snel en efficiënt wordt vervoerd.

Graan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!