Foto van de week competitie

Foto van de week bij Wigchers Internationaal Transport B.V.

Ben jij ook zo gek op mooie transportfoto’s? Elke week brengen wij de weg tot leven met oude en nieuwe beelden van Wigchers Internationaal Transport B.V. Hieronder vind je alle foto’s van de week terug, die we hebben gedeeld op onze socials.

Maak de foto van het jaar!

Doe mee aan onze jaarlijkse wedstrijd en maak kans op de titel “Foto van het jaar” bij Wigchers! De winnaar wordt niet alleen vereeuwigd op onze website en sociale media, maar ontvangt ook een Wigchers prijzenpakket. Als kers op de taart maakt de winnende foto kans op een plekje op onze jaarlijkse kalender.

Hoe doe je mee?

Het is simpel: stuur je beste foto per mail of whatsapp. Deze uitnodiging geldt niet alleen voor onze (oud-)collega’s, maar ook voor leveranciers, opdrachtgevers, truckspotters en alle andere transportliefhebbers. Of je nu recente beelden hebt of gaat voor de charme van oude transportfoto’sย  – jouw blik op transport telt!

Wacht niet langer, stuur je foto in!

Foto van de week 25 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ
ย 
Even stilstaan bij de kleine dingen die het werk mooi maken! ๐Ÿšš๐Ÿ’ช Neem nou deze actiefoto; het is niet elke dag dat we zoโ€™n scherp beeld krijgen van de dagelijkse routine. ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐˜‚๐—ถ๐—บ voor Sander, die voordat zijn vrachtwagen werd geladen, het perfecte moment ving met zijn camera. De grote laadkraan en onze stoere rode Volvo in รฉรฉn kiekje, en het lijkt wel een miniatuurwereld. Werkelijk vakmanschap in beeld!

Foto van de week 24 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ
ย 
De ๐Ÿ…ฆ๐Ÿ…˜๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…ก ๐Ÿ…ฅ๐Ÿ…๐Ÿ… ๐Ÿ…ฆ๐Ÿ…”๐Ÿ…”๐Ÿ…š โž‹โž is deze foto die we per app binnenkregen van Remco. Het is een foto van een rit waarop een kraan wordt vervoerd voor een opdrachtgever. Remco heeft een aantal weken geleden de gehele combinatie goed op de foto gekregen.
ย 
We kregen een goed gevoel van deze foto met daarop onze vrachtwagen met zijn mooie vracht waarop als versiering op de achtergrond een paar schapenwolkjes te zien zijn. ๐Ÿššโ˜๏ธ Een dikke pluim voor het maken van deze mooie foto en natuurlijk ook bedankt voor het insturen.

Foto van de week 23 – 2024

๐Ÿ† ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ†
ย 
Deze mooie foto, gemaakt vanaf parkeerplaats Oosterveen aan de A37, hebben we gekozen als winnaar van week 23. De foto is gemaakt en ingestuurd door Hans. Op de foto zien we รฉรฉn van onze DAF vrachtwagens met een oplegger vol goed gezekerde betonwanden die vervoerd worden naar het losadres. Hans bedankt voor het maken en insturen van deze actiefoto en gefeliciteerd als winnaar van week 23! Hans maakt en deelt onder de naam “Truckspotter Hansโ€ nog veel meer mooie fotoโ€™s van vrachtwagens.

Foto van de week 22 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ
ย 
ย 
Dit plaatje uit 2021 hebben we gekozen als winnaar van week 22 in de ๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ. Hij komt uit een fotoboek en is ingestuurd voor de competitie door Jan.
ย 
Aan het eind van de zomer van 2021 is deze mooie foto tijdens een pauze gemaakt nadat de lading was gelost. Onze mooie Scania valt enorm goed op in het groene landschap. ๐Ÿš›
ย 
Ontzettend leuk om deze foto als winnaar te mogen tonen in onze competitie en natuurlijk ๐—š๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ! ๐Ÿ†
ย 
We zijn benieuwd welke mooie fotoโ€™s binnen zullen komen van de nieuwe Scaniaโ€™s die je binnenkort kunt zien rijden op de weg! ๐Ÿš›

Foto van de week 21 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ

De winnaar van week 21 in de ๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ is deze door Henk ingestuurde foto. Henk is werkzaam bij WSG Energy Services en heeft van รฉรฉn van onze vrachtwagens dit mooie plaatje gemaakt.
ย 
Dit โ˜€๏ธ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ โ˜€๏ธ is gefotografeerd op het terrein van WSG Energy Services, waar hij klaarstaat voor vertrek naar gasstations en raffinaderijen. ๐Ÿš› ๐—š๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ en bedankt voor het insturen van deze actiefoto!
ย 
Heb jij ook een mooie actiefoto van het werk van Wigchers? Deel deze dan met ons per e-mail op administratie@wigchers.nl of WhatsApp naar https://wa.me/31591382332. We kunnen niet wachten om jouw foto te bewonderen!

Foto van de week 20 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ
Nico stuurde namens de ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ ๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ก.๐—ก.๐— .๐—š. deze foto van zijn DAF modelvrachtwagen. De modelbouwgroep heeft een grote collectie vrachtwagens op schaal waaronder een aantal mooie exemplaren van Wigchers Internationaal Transport. Op Facebook vindt je alle evenementen รฉn natuurlijk ook veel filmpjes en foto’s terug van de prachtige collectie. Nico, met deze inzending feliciteren jou als ๐Ÿ† ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐Ÿ†.

Foto van de week 19 – 2024

โ˜€๏ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ โ˜€๏ธ

Peter stuurde deze mooie foto in waarmee hij zijn vrachtwagen in de schijnwerpers zet. โ˜€๏ธ Deze lading ging, nadat Peter hem op de foto had geknipt, goed gezekerd richting Heerenveen. ๐Ÿš›

Als chauffeur breng je behalve tijd in de vrachtwagen ook tijd door in de buitenlucht. โ˜€๏ธ Tijdens het laden en lossen wordt er op zulke momenten ook genoten van het mooie weer.

We feliciteren Peter als ๐Ÿ† ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿ† van de competitie van week 19 ๐Ÿ“ธ

Foto van het jaar 2023 – 2024

๐Ÿ† ๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿ†

Uit alle inzendingen hebben we gekozen voor de foto van Chris als eerste winnaar van de ๐Ÿ† ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿ†. De foto is een ware blikvanger. We zien dat Chris veel moeite heeft gedaan om vanuit het goede perspectief de foto te nemen en zo de weerspiegeling van de vrachtwagen goed in beeld te krijgen. De foto spreekt boekdelen en geeft een goed beeld van de mooie plekken die onze chauffeurs onderweg tegenkomen. ๐Ÿš›

โœจ Chris ontvangt als winnaar onze hartelijke felicitaties plus een uitvergroting van deze mooie foto op canvas. โœจ

๐Ÿ“ธ ๐—ช๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ! ๐Ÿ“ธ

Met de foto’s uit deze competitie krijgen we een inkijkje in de wereld van transport en logistiek waar we als Wigchers Internationaal Transport inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring hebben opgedaan. We zijn dan ook blij met alle ingestuurde foto’s van (oud-)collegaโ€™s, leveranciers, opdrachtgevers, truckspotters en alle andere transportliefhebbers en hopen dat jullie nieuwe, of juist charmante oude transportfoto’s met mooie verhalen in blijven sturen naar administratie@wigchers.nl of op whatsapp naar https://wa.me/31591382332. De foto’s van alle winnaars van onze competitie zijn terug te vinden op onze website:https://www.wigchers.nl/foto-van-de-week/.

๐——๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น 2025 ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ.

Foto van de week 17 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐™๐™ค๐™ฉ๐™ค ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ฌ๐™š๐™š๐™  ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š ๐Ÿ“ธ

Op een zondag in april van 2013 โœจ was dit spectaculaire schouwspel te zien op de N33. โœจ De timing voor het maken van de foto was perfect en zorgde ervoor dat 3 van onze Volvo’s in actie geknipt werden. Winnaar van week 17 in de ๐Ÿ“ธ ๐™๐™ค๐™ฉ๐™ค ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ฌ๐™š๐™š๐™  ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š ๐Ÿ“ธ is met het insturen van deze foto Fiona geworden die tijdens de verhuizing naar ons nieuwe kantoor in Schoonoord deze mooie foto tegen kwam in ons archief en hem instuurde.

Het vervangen van het asfalt wordt door beelden als deze een plaatje om naar te kijken. ๐Ÿ† ๐™‚๐™š๐™›๐™š๐™ก๐™ž๐™˜๐™ž๐™ฉ๐™š๐™š๐™ง๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š๐™ฏ๐™š ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ซ๐™š๐™ง๐™™๐™ž๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฌ๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ. ๐Ÿ†

๐™Š๐™ค๐™  ๐™ข๐™š๐™š๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š๐™ฏ๐™š ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š?
Kijk dan op onze website https://www.wigchers.nl/foto-van-de-week/ voor de speluitleg en om te zien hoe je jouw mooiste foto kunt insturen. ๐Ÿ“ฉ

Foto van de week 16 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ

We hebben een wagenpark waar we trots op zijn, maar ook bij ons gaat af en toe iets stuk. Zo stond er begin maart een collega stil in Eindhoven tijdens een rit. Dit kwam door een kapotte stuurolieslang. ๐Ÿ”ง
๐Ÿš› Nadat onze collega’s van de werkplaats kwamen helpen kon de lading vlot en veilig door naar het losadres. ๐Ÿš›
Rodmer bedankt voor het insturen van deze actie foto, je bent hiermee de ๐Ÿ† ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐Ÿ†.
๐Ÿ† ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿ†
Omdat we mooie en verassende foto’s blijven ontvangen, gaan we ook na het kiezen van de winnaar van de Foto van het jaar door met deze competitie. ๐—ช๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด!

Foto van de week 15 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“ธ

De winnende foto van week 15 is deze mooie foto die werd ingezonden door Pieter. ๐Ÿ† Op deze foto, die gemaakt is in 1995, zien we een vracht met gasbuizen die klaar staat voor vervoer. โœ”๏ธ Gerrie en Auke reden deze vrachten tijdens dit project dagelijks van Veendam naar Vilsteren.

๐Ÿš› Bedankt voor het insturen van dit mooie stukje geschiedenis waar we met trots op terugkijken. ๐Ÿš›

Foto van de week 14 – 2024

๐Ÿƒ๐Ÿ“ธโœจFoto van de week competitie โœจ๐Ÿ“ธ๐Ÿƒ

Met trots presenteren we de winnende foto van deze week waarop Dennis klaar staat bij een opdrachtgever, om op verschillende adressen tuinhout te bezorgen.

Gewapend met een kooiaap, begint hij aan zijn missie om veel mensen te helpen met het gereedmaken van hun tuin voor komende zomer! ๐Ÿ“ธย Gefeliciteerd met het winnen van de competitie van week 14 ๐Ÿ“ธ

Foto van de week 13 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ
Als ๐Ÿ† ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿญ๐Ÿฏ ๐Ÿ† hebben we gekozen voor de foto die Dhr. Wilto H. Eekhof instuurde. ๐Ÿš› De foto is tussen 2015 en 2018 gemaakt van ons transport van bieten op het terrein van de suikerbietenfabriek. ๐Ÿš›
ย 
De foto geeft de collegiale sfeer weer die er tijdens de campagne heerst. Met trots verzorgen we al meer dan 65 jaar het bulktransport van agrarische producten, wat onze betrokkenheid en ervaring benadrukt. ๐Ÿ“ธ ๐—š๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ! ๐Ÿ“ธ

Foto van de week 12 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐‘ญ๐’๐’•๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’†๐’•๐’Š๐’•๐’Š๐’†! ๐Ÿ“ธ
De winnende ๐Ÿ† ๐‘ญ๐’๐’•๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ 12 ๐Ÿ† toont het zorgvuldige vervoer van twee dakkapellen, waarbij vakmanschap en precisie samenkomen in een perfect uitgevoerde logistieke operatie. Dion bedankt voor dit knappe staaltje werk en voor het insturen van de mooie foto die je ervan hebt gemaakt!

Foto van de week 11 – 2024

๐Ÿ† ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ†
Als ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿญ๐Ÿญ hebben we gekozen voor deze foto van Stef.
Stef bracht in 2022 een vracht beton naar Dortmund en kon gelijk dit mooie vrachtje terugladen. Voordat hij van Dortmund op weg ging naar een bouwlocatie in de buurt van onze hoofdstad ๐ŸŒท Amsterdam ๐ŸŒท knipte hij dit mooie kiekje van de vracht.
ย 
๐ŸŒž Met zulk mooi weer wordt het laden en vastzetten van een lading in de buitenlucht een feestje ๐ŸŒž.

Foto van de week 10 – 2024

๐Ÿ† ๐”ฝ๐• ๐•ฅ๐•  ๐•ง๐•’๐•Ÿ ๐••๐•– ๐•จ๐•–๐•–๐•œ ๐•”๐• ๐•ž๐•ก๐•–๐•ฅ๐•š๐•ฅ๐•š๐•– ๐Ÿ†

Maurice heeft met deze foto de overwinning behaald in week 10 van de Foto van de Week competitie. De opname is aan het begin van dit jaar gemaakt bij het Hof van Saksen, waar Maurice aan het werk was voor รฉรฉn van onze opdrachtgevers. Het lijkt in eerste instantie alsof Maurice er vandoor gaat met de waanzinnige trechterglijbaan. Maar schijn bedriegt, hij stond even stil nadat zijn breedtevracht was gelost.
๐Ÿ”ฅ Mooi gemaakt Maurice, onze complimenten voor deze creatieve opstelling ๐Ÿ”ฅ

Foto van de week 9 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ

Onder de brandende zon wordt het asfalt vakkundig verspreid over het wegdek, klaar om gladgestreken te worden door de wals! ๐Ÿš›๐Ÿšง

Egbert deelde deze actiefoto een tijd geleden met ons en laat hiermee zien hoe het werk in het asfalt eruitziet. ๐Ÿ›ฃ๏ธ๐Ÿ”ฅ ๐—ช๐—ฒ ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—˜๐—ด๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿต! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ›ฃ๏ธ

Foto van de week 8 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ

Mevrouw Meijerink is de ๐Ÿ† ๐™ฌ๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™–๐™ง๐™š๐™จ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™š๐™š๐™  ๐Ÿ– ๐Ÿ†. Ze geniet van een zondags ritje met haar geliefde oldtimer ๐Ÿš—. Een aantal jaren geleden bracht ze een bezoekje aan het Motor- en Brommermuseum ๐Ÿ๏ธ.

Van de zondagse ritjes maakt ze vaker foto’s met haar Fiat 500 in de hoofdrol. Geparkeerd op ons terrein, kregen onze vrachtwagens met kippers een bijrol op deze schitterende foto. Deze foto zorgt er bij ons alvast voor dat we zin krijgen in een vakantie naar Italiรซ. We wensen u nog veel mooie ritjes door Drenthe en daarbuiten en bedankt voor het insturen van deze leuke foto!

Foto van de week 7 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ

De winnende ๐Ÿ“ธ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿณ ๐Ÿ“ธ is gemaakt door Remco. Voor een klant was hij onderweg naar het mooie Friesland om een vracht te lossen die hij had geladen in Belgiรซ. ๐Ÿš›

๐Ÿƒ๐ŸDe kleur van de bladeren lijkt perfect afgestemd te zijn op de lading en maken de foto wat ons betreft ansichtkaartwaardig. Bedankt voor het delen van deze schitterende foto, Remco!๐Ÿ๐Ÿƒ

Foto van de week 6 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ

Van Johan Van der Velde kregen we deze bijzondere foto toegezonden ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿฒ. Deze foto is gemaakt in de Eemshaven. Voor รฉรฉn van onze klanten hebben we daar toen gelost bij รฉรฉn van de grootste kraanschepen ter wereld, de Saipem 7000. Een unieke foto is het resultaat, bedankt voor het insturen.

Foto van de week 5 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ

Uit de inzendingen hebben we als ๐Ÿ…ฆ๐Ÿ…˜๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…ก van ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿฑ deze mooie foto van Chris Hardijk gekozen.๐Ÿ†

Door de verbouwing aan ons kantoor liep Chris via de werkplaats. Goed volk gaat achterom zullen we maar zeggen. Voordat hij naar binnen liep wierp hij nog even een snelle blik over parkeerplaats. De zon, de aanwezige sneeuw en zijn telefoon deden de rest en zorgden voor dit mooie plaatje.

Foto van de week 4 – 2024

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ! ๐Ÿ“ธ

๐Ÿ†โœจ De winnende foto van deze week is ingezonden door Jacob! ๐Ÿ“ธ In 2020 brachten Jacob en Remco een vracht naar het circuit in Zandvoort. Na het lossen van de vracht, kregen ze de kans om een rondje over de baan te maken. ๐Ÿš›๐ŸŽ๏ธ Herinneringen die blijven!๐Ÿคฉ

Foto van de week 3 – 2024

๐Ÿ“ธ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ!๐Ÿ“ธ

Een tijdje geleden ontvingen we deze geweldige foto van onze oud-collega Edwin.
Op deze foto deelt hij de liefde die hij had voor twee bijzondere dingen: zijn geliefde Scania en zijn vrouw.๐Ÿš›๐Ÿ’•๐Ÿ‘ฐ
Zijn vrouw had ook twee liefdes: de schattige Fiat 500 en natuurlijk de knappe vrachtwagenchauffeur naast haar.

Deze dag blijft een onvergetelijke herinnering voor Edwin, waarin liefde en passie samenkwamen in een prachtig span.โœจ

Foto van de week 2 – 2024

๐Ÿ“ธ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ!๐Ÿ“ธ

Deze week ontvingen we van Luc een foto waarop hij samen met collega Henri klaar staat om de boot op te rijden voor de overtocht naar Ameland. โ›ด๏ธ Op dit moment zijn we drukdoende met een groot project op Ameland, waarbij er tientallen vrachten per boot overgaan.

Met deze logistieke uitdagingen hebben we veel ervaring. Onze flexibiliteit en punctualiteit zorgen ervoor dat het project succesvol verloopt. ๐Ÿšข Voor Luc en zijn collega’s is dit project een mooie start van 2024! ๐ŸŽ‰

Foto van de week 1 – 2024

๐Ÿฅ‡Als eerste winnaar in de ๐ŸŽฅ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ in 2024 hebben we gekozen voor deze foto van Teije, oftewel๐Ÿ“ฃ Truckspotter Gieten eo!

๐Ÿšš๐Ÿ“ธ โœจHet is Teije gelukt om tijdens deze campagne een mooie foto van Bart te maken, die met een shovel op een prachtig droog landschap bezig is met het laden van bieten. ๐ŸŒพ๐Ÿšœ

๐Ÿ“ธWil je alle winnaars tot nu toe terugkijken?
Dan kan dat op onze website: ๐—ต๐˜๐˜๐—ฝ๐˜€://๐˜„๐˜„๐˜„.๐˜„๐—ถ๐—ด๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€.๐—ป๐—น/๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ-๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป-๐—ฑ๐—ฒ-๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ โœจ