Stichting ‘Petje Af’ is een stichting die ervoor staat dat ieder kind talent heeft en gelijke kansen verdient voor de toekomst. Kinderen in de leeftijd 10 tot en met 14 jaar worden in contact gebracht met inspirerende rolmodellen en doen nieuwe ervaringen op.

Door middel van een inspirerend praktijkprogramma worden kinderen zich bewust van hun talenten en mogelijkheden waardoor ze een positief zelfbeeld ontwikkelen en gemotiveerd worden om te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Tijdens het blok met Thema Transport mochten we als Wigchers Int. Transport ons steentje bijdragen door middel van het geven van een informatieve en vooral leuke gastles en 2 bezoekdagen voor de kinderen van Petje Af. Een korte samenvatting van het verloop van de dagen delen we graag.

Zondag 12 maart is Jaap Wigchers op bezoek geweest bij Stichting Petje Af Schoonoord.
Tijdens een lesblok  heeft hij informatie en uitleg gegeven over Wigchers Transport en de werkzaamheden die we uitvoeren. Ook heeft hij verschillende doe-opdrachten bedacht waarmee de kinderen aan de slag konden. Na deze gastles waren de kinderen enthousiast en benieuwd naar het bedrijfsbezoek aan Wigchers Transport dat een week later plaats zou vinden.

Zondag 19 maart kregen we bij Wigchers Int. Transport bezoek van de kinderen van Stichting Petje af.
Aaldert Kuipers en Jaap Wigchers hebben samen met onze chauffeurs Martin Kiers en Deni Stern de kinderen een rondleiding gegeven door het bedrijf. Het doel was om de kinderen te informeren en misschien zelfs te inspireren voor een toekomst in de Transportwereld. Door kinderen uitleg te geven over de werkzaamheden en zelf dingen te laten doen en ontdekken hebben we er een leuke dag van gemaakt. Alle kinderen waren vol energie en enthousiasme van deze dag zoals goed te zien is op de foto’s!

Tot slot hadden we op zondag 26 maart de kinderen van Stichting Petje af uitgenodigd voor een bezoek aan onze VIP-room op het TT circuit in Assen.
Onder andere via Facebook mochten we lezen dat de kinderen een geweldige dag hebben gehad en dat ze ondanks de kou hebben genoten van alle gave auto’s, races en de goede verzorging in de VIP-Room door Marry en Rienk.

Om alle foto’s te bekijken kan je via deze link de pagina van Stichting ‘Petje Af’ bekijken.