Het is ruim vier jaar geleden dat we de kavels van het bedrijventerrein in Schoonoord hebben gekocht van de Gemeente Coevorden. In korte tijd heeft het industrieterrein van Schoonoord een “nieuw gezicht” gekregen. Er zijn inmiddels 5 nieuwe bedrijfshallen gerealiseerd. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor nieuwe bedrijvigheid.
Afgelopen vrijdag was wethouder Steven Stegen van Gemeente Coevorden bij ons te gast. Hij was destijds ook aanwezig, maar toen als verslaggever van RTV Drenthe. Ook voormalig wethouder Jan Zwiers (nu wethouder in de Gemeente Hoogeveen) kwam een kijkje nemen en zo werd de cirkel rond.
Jan Zwiers: “Het is zo gegaan zoals we gehoopt hadden”, zegt Zwiers. “We hebben de kracht van de samenleving ingezet en die ontdekken we misschien nog niet altijd. Dit is een goeie zet geweest.”
Beide heren waren onder de indruk van wat er was gerealiseerd. Een unieke locatie die voor vele toepassingen geschikt is. Of het nu gaat om productie of opslag, door alle opties open te laten bij de realisatie zijn de mogelijkheden divers!
Steven Stegen: “Het is soms ook goed om bepaalde dingen aan de markt over te laten. Het is ontzettend mooi om te zien dat dat hier is gelukt.”
RTV Drenthe was ook aanwezig en heeft van de ontmoeting een reportage gemaakt.
Ga hier naar de website van RTV Drenthe voor de reportage. Meer informatie over het bedrijventerrein in Schoonoord is te vinden op https://www.bedrijfsunits.wigchers.nl/bedrijventerrein-schoonoord/ hier staat meer specifieke informatie en ook hoe u contact met ons op kunt nemen.