Vandaag is het de dag van de vrachtwagenchauffeur. We grijpen dit moment aan om uit te spreken dat we trots zijn op al onze hardwerkende collega’s die dagelijks het stuur in handen nemen. In zon en regen, weer en wind zorgen zij ervoor dat het transport altijd doorgaat! Tenslotte… zonder transport staat alles stil!

Om deze dag wat extra aandacht te geven hebben we op onze Facebook pagina een actie opgezet waarbij je een leuke prijs kunt winnen. Nieuwsgierig? Kijk dan even op onze Facebook pagina en wie weet heb je voor kerst nog de postbode aan de deur staan!

Misschien denk je er zelf wel al over om chauffeur te worden. Er liggen tal van mogelijkheden om je rijbewijs te halen en om misschien wel het stuur in handen te nemen. Kijk voor meer informatie eens op www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan, maar wil je meer informatie over Werken bij Wigchers kijk dan eens bij onze vacatures. In de loop van het jaar komen er zekers weer vacatures vrij. Heb je vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen.