Met genoegen delen wij het nieuws dat vandaag de allereerste DAF XG 530 FTG (6×2) is afgeleverd op onze vestiging in Schoonoord. Deze indrukwekkende XG 530 staat bekend om zijn krachtige prestaties en biedt een ruime cabine met ultiem rijcomfort. De truck is geheel volgens onze huisstijl gespoten en voorzien van talloze luxe features, zoals een standairco en een royaal 80 cm breed bed dat zich over de gehele cabine uitstrekt. Veiligheid staat hoog in het vaandel: de DAF is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals City Turn Assist, Adaptive Cruise Control en Predictive Cruise Control. Bovendien zorgt de hoekzichtcamera voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Kortom, de XG 530 is niet alleen een krachtpatser, maar ook een lust voor het oog!

Bij Wigchers Internationaal Transport zijn we trots op ons familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor de transportwereld. Met ons wagenpark van maar liefst 85 trucks en zo’n 250 opleggers, breiden we nu onze capaciteit aanzienlijk uit met deze gloednieuwe DAF’s. Ons transportbedrijf is zeer veelzijdig en flexibel, en we beheersen diverse disciplines, waaronder het vervoer van tuinhout, betonelementen, wapeningsstaal, machines, asfalt, vulzand, graan, suikerbieten en equipment voor de energie-industrie.

De levering van deze prachtige truck werd mogelijk gemaakt door Bakker Bedrijfswagens, gevestigd in Hoogeveen. Bakker Bedrijfswagens is onderdeel van de Bakker Groep en staat bekend als dé specialist in bedrijfswagens met twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Zij zijn experts in de verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van vooraanstaande merken, waaronder DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional.