Zoals elk jaar verkoopt Wigchers vuurwerk goedkoop professioneel consumenten vuurwerk in Drenthe. Je bent bij ons aan het goede adres voor het een uitgebreid aanbod van vuurwerk. Zowel vuurwerkpakketten als cakeboxen, vuurpijlen en natuurlijk al het jeugd vuurwerk!

Niet alleen hebben we een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook het aller zwaarste vuurwerk van Nederland. Onder andere Heavy legend, Event elite brand en de Rubro Adventures. Bestel nu in de voorverkoop en profiteer van de vele acties. Niet voor niets kopen de echte kenners Rubro Vuurwerk. De nieuwe producten worden als maar beter en extremer omdat het vuurwerk door liefhebbers wordt uitgezocht. Al onze passie en enthousiasme stoppen we in ons vuurwerk en dat zie je er ook in terug!

Wigchers Vuurwerk biedt vuurwerk in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Daarom heeft Wigchers Vuurwerk ook in 2019 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit. Vuurwerk steek je veilig af, voor meer informatie kijk op vuurwerkcheck.nl

Nieuwsgierig wat we te bieden hebben of wil je snel bestellen? Je kunt daarvoor terecht op onze website en webshop te vinden op www.wigchers.nl/vuurwerk. We zien u graag bij ons in de winkel aan de Brugstraat 8 in Schoonoord op de verkoopdagen 28, 30 of 31 December! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.