De online webshop is weer geopend voor de liefhebbers van een knallende jaarwisseling. Tot het einde van december heb je de kans om te profiteren van verschillende voorverkoopacties. Vuurwerk is een eeuwenoude Nederlandse traditie, een symbolische viering om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen.

Verken ons uitgebreide assortiment van het beste vuurwerk, verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen in onze online vuurwerkwebshop. Van adembenemend siervuurwerk tot knallende favorieten, er is voor ieder wat wils. Het bestellen en betalen verloopt eenvoudig en veilig online. Bovendien kun je aangeven of je jouw vuurwerk op 28, 29 of 30 december wilt ophalen bij onze winkel in Schoonoord.

Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en de acties gelden zolang de voorraad strekt. Laat de jaarwisseling een onvergetelijk spektakel worden en bestel nu jouw vuurwerk bij de online vuurwerkshop van Wigchers Vuurwerk!

Wigchers Vuurwerk is al jaren dé bestemming in Drenthe voor voordelig professioneel consumentenvuurwerk. Ons assortiment varieert van vuurwerkpakketten tot cakeboxen, en we hebben uiteraard ook speciaal vuurwerk voor de jongsten.

Naast ons diverse assortiment bieden we het krachtigste vuurwerk van Nederland aan, met merken als Heavy Legend, Event Elite Brand en de Rubro Adventures. Profiteer nu van de voorverkoopacties en ontdek waarom kenners steevast kiezen voor Rubro Vuurwerk. Elk jaar worden de nieuwe producten beter en extremer, omdat ze worden gekozen door vuurwerkliefhebbers. Al onze passie en enthousiasme gaan in ons vuurwerk, en dat zie je terug!

Wigchers Vuurwerk biedt vuurwerk in elk prijssegment, van de grootste cakeboxen tot sterretjes voor de kleintjes en alles daartussenin. Vuurwerk dien je veilig af te steken; voor meer informatie kun je terecht op vuurwerkcheck.nl.

Benieuwd naar ons aanbod of wil je snel bestellen? Bezoek onze website en webshop op www.wigchers.nl/vuurwerk. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel aan de Brugstraat 8 in Schoonoord op de verkoopdagen 28, 29 of 30 december! Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.