Woensdag kwam er een e-mail binnen van een relatie. Of we in Duitsland nog mogelijkheden hadden voor een transport naar de Eemshaven. Lading uiterlijk vrijdagochtend eerste werk lossen in de Eemshaven. Mogelijkheden zijn er natuurlijk altijd en in dit geval was de opdracht dan ook snel binnen. Op voorhand kun je natuurlijk niet altijd bedenken waar je gaat lossen en in dit geval ging het om een niet alledaagse loslocatie.

In de grootste zeehaven van Noord Nederland, Eemshaven, zijn de loslocaties divers. Zo lossen we er in de zomer bijvoorbeeld veel brouwgerst, maar komen we er het gehele jaar met een grote diversiteit aan lading. In dit geval mochten we lossen bij één van de grootste kraanschepen ter wereld, de Saipem 7000. Er moest natuurlijk even een foto worden gemaakt van deze indrukwekkende losplaats. Het transport naar de Eemshaven is succesvol verlopen, klant tevreden! Daarnaast ook nog eens een mooie foto voor in het plakboek.

Meerdere specialiteiten

Bij Wigchers kun je niet alleen terecht voor het transport naar de Eemshaven. Door onze uitgebreide vloot aan vrachtwagens en opleggers kunnen we alle kanten op. Zo is het ook mogelijk om ons te benaderen voor een spoedopdracht en zetten we ons altijd in voor een milieuvriendelijk transport, met minimale overlast voor de omgeving. Omdat we in onze planning rekening houden met spoedopdrachten, kunnen we snel handelen wanneer je op korte termijn op zoek bent naar een transporteur.

Neem contact op

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en duurzaam transport naar de Eemshaven ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je nog vragen over het open of vlak transport of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar hoe we het transport op de meest effectieve manier kan worden uitgevoerd. Daarnaast ben je bij transport uitgevoerd door Wigchers verzekerd van een veilig en duurzaam transport.