Vanmorgen zijn we begonnen met het transport van zwarte grond vanaf het Bedrijventerrein Schoonoord. Deze teelaarde is vrij gekomen bij de ontwikkeling van het bedrijventerrein. Normaliter is het ook mogelijk om vanaf de zandwinning zwarte grond geleverd te krijgen, gezeefd of ongezeefd. Maar in dit geval doen we zelf zowel de leverantie als het transport van de zwarte grond.

Het nodige papierwerk moet worden verricht voordat we kunnen beginnen met het afvoeren. Er is een partijkeuring verricht omdat duidelijk moet zijn of de grond ook “schoon” is. Daarnaast dient het transport van de zwarte grond te worden aangemeld en dienen alle vrachtpapieren ook geschreven zijn. Doordat we dit in het verleden al veelvuldig hebben gedaan, is alle specifieke kennis van dit proces bij ons aanwezig.

Het laden van de teelaarde doen we met een kraan, Komatsu PC 210 LC. Het transport doen we met onze eigen vrachtwagens met 27m3 trailer met afdekkleppen. Onze ervaren machinisten in combinatie met de chauffeurs zorgen ervoor dat de afvoer veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Het transport van de zwarte grond zal dan ook in enkele dagen zijn afgerond.

Bedrijventerrein Schoonoord

Het bedrijventerrein in Schoonoord is op dit moment volop in ontwikkeling. Enkele bedrijfshallen zijn al gerealiseerd op het bedrijventerrein en dit biedt hierdoor direct diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld ambachtelijke of industriële bedrijven. Daarnaast is er ook een groenstrook rondom het terrein aangelegd. Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We hebben een diversiteit aan informatie verzameld op onze website.

Levering van vulzand of teelaarde

Voor de levering van diverse soorten zand en grond bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu om 1 vracht of 1000 vrachten gaat, in overleg met onze klanten zorgen we voor een constante en tijdige aanlevering. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie. Daarnaast kunnen we naar transport ook eventueel de zwarte grond verwerken. Met ervaren machinisten en onze eigen Volvo laadschoppen kunnen we vrachtauto’s beladen en het eerste stadium in een bouwproject verzorgen. Dus het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van zand, grond en grind. Door onze kennis in combinatie met het directe contact met onze chauffeurs verzetten we in korte tijd veel werk.