Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de enthousiaste chauffeur die voltijd, deeltijd of als oproepchauffeur aan de slag wil gaan? Ben je ook nog eens bereid om 1 à 2 nachten per week van huis te zijn? Solliciteer dan bij Wigchers!

Ook wanneer je nog geen ervaring hebt, maar wel enthousiast of nieuwsgierig bent geworden, bespreken wij graag de mogelijkheden met jou.

Wat ga je doen?

Je start de dag vanaf Schoonoord, Emmen, Coevorden, Gieten of Hoogeveen. Afhankelijk van jouw kennis en kunde en de opdrachten die we binnen krijgen, word je ingezet op verschillende projecten. De ene dag rijd je op een kipper in de wegenbouw of in de graan- en bietencampagne en de andere dag kan je zomaar betonelementen naar een boerderij in Duitsland vervoeren. Je zal vooral in Nederland en aangrenzende landen rijden. Als je overweg kunt met een kooiaap dan kan het vervoeren van tuinhout ook tot je werkzaamheden behoren.

Wat vragen we van jou?

Door de afwisseling in werkzaamheden kom je in contact met diverse klanten op verschillende plekken. Hierdoor is het voor ons belangrijk dat je klantvriendelijk, flexibel, collegiaal en professioneel bent zodat je als visitekaartje voor ons bedrijf een goede indruk achter laat.

Wat bieden wij?

Een betrouwbare werkgever en een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Bij ons ben je geen nummer maar een mens. We zijn betrokken bij onze werknemers en onze klanten. We hebben een modern en goed onderhouden wagenpark. Salaris en pensioenopbouw zijn volgens CAO Beroepsgoederenvervoer.
Ook investeren we in jouw toekomst met opleidingen en krijg je volop de kans om jouw vakmanschap te ontwikkelen.

Meer informatie?

We beantwoorden je vragen graag! Telefonisch zijn we bereikbaar op 0591-382332.
Een bericht sturen kan ook, we hebben WhatsApp op telefoonnummer 06-20509244.
Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken met Judith of Nancy om ons bedrijf in Schoonoord te bekijken.

whatsapp wigchers

Direct solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@wigchers.nl ter attentie van Judith Bernaards.