Olie en gas

Veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dat is wat we bieden. De dynamiek van de olie- en gasindustrie past precies bij onze organisatie. Onze planning is voor spoedopdrachten 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Hierdoor kunnen we snel en adequaat handelen.

Exceptioneel transport

Met een Euro-dieplader, semi-diepladers met oprijstukken, stuurtrailers die enkel en dubbel uitschuifbaar zijn en uitschuifbare semi’s verzorgen we uw exceptionele transporten. Voor Nederland en Duitsland hebben we doorlopende breedte-, hoogte- en lengtevergunningen. Ook zorgen we voor de benodigde ontheffingen, vergunningen en transportbegeleiding.

Dieplader
Lowdecker

Lowdecker

Voor het transport van bijv. containers of keerwanden kunnen we onze lowdeck combinaties inzetten. De combinatie heeft een lagere laadvloerhoogte en de laadvloer is 13,6 meter lang. Dit in combinatie met een doorlopende ontheffing voor Nederland voor exceptioneel transport. De combinaties zijn ook geschikt voor ADR en door een lager totaalgewicht ten opzichte van een dieplader biedt dit unieke mogelijkheden voor transport!

Lowdecker

Autolaadkranen

We hebben in ons wagenpark diverse mogelijkheden met betrekking tot het laden en lossen van lading. We beschikken over een truck die is voorzien van een 28 ton/meter kraan en  beschikken we over een tweetal trekkers met een 60 ton/meter kraan. Onze autolaadkranen zijn ook geschikt voor hijswerkzaamheden. Dit in combinatie met onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat de autolaadkranen breed inzetbaar zijn.

Autolaadkraan
Autolaadkraan
Truckpusher

Transportcoördinator / Truckpusher

Voor grotere projecten, zoals het verhuizen van een boortoren, maken we gebruik van onze transportcoördinator. De coördinator zorgt ervoor dat de aan- en afvoer van alle materialen zo efficiënt mogelijk gebeurt. In zijn rol als truckpusher zorgt hij voor een optimale belading van de opleggers en semi’s. De coördinator is regelmatig ter plaatse aanwezig. Hij weet als geen ander wat er speelt en kan hierdoor snel schakelen. Onnodige wachttijd wordt hiermee voorkomen. We optimaliseren de beladingsgraad, zorgen voor minimale overlast voor de omgeving en dragen zorg voor een juiste verlading en correcte ladingzekering.

Truckpusher

ADR en VLG

We zijn ervaren in het transport van gevaarlijke stoffen. Onze chauffeurs beschikken over de benodigde kennis en opleidingen. Onze trucks, semi’s en opleggers zijn VLG-gekeurd.

ADR en VLG
ADR en VLG
Kipperwerk

Boorslib – Cuttings

Met onze in eigen huis ontwikkelde, waterdichte cutting-kippers organiseren we voor u de afvoer van boorslib oftewel cuttings.

Kipperwerk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!