Open en vlak

We hebben veel ervaring in het transport met vlakke, open trailers, semi’s en diepladers. Materialen die we vervoeren zijn onder andere betonproducten, bouwmaterialen, tuinhout, machines en equipement.

Exceptioneel transport

Met een Euro-dieplader, semi-diepladers met oprijstukken, stuurtrailers die enkel en dubbel uitschuifbaar zijn en uitschuifbare semi’s verzorgen we uw exceptionele transporten.

Voor Nederland en Duitsland hebben we doorlopende breedte-, hoogte- en lengtevergunningen.
Ook zorgen we voor de benodigde ontheffingen, vergunningen en transportbegeleiding.

exceptioneel transport
projectcoordinator

Bouwgerelateerd transport

Wigchers Int. Transport heeft meer dan 40 jaar ervaring met het transporteren van betonvloeren, betonwanden, stenen, wapeningsstaal en andere bouwgerelateerde producten.

We zijn de logistieke schakel tussen onze opdrachtgevers en hun klanten. Goede communicatie met de uitvoerder vinden we belangrijk. Want alleen dan kan de aanvoer van het transport efficiënt verlopen.

projectcoordinator

Lowdecker

Voor het transport van bijv. keerwanden, kraandelen of containers kunnen we onze lowdeck combinaties inzetten. De combinatie heeft een lagere laadvloerhoogte en de laadvloer is 13,6 meter lang. Dit in combinatie met een doorlopende ontheffing voor Nederland voor exceptioneel transport. De combinaties zijn ook geschikt voor ADR en door een lager totaalgewicht ten opzichte van een dieplader biedt dit unieke mogelijkheden voor transport!

Lowdecker
Autolaadkranen

Autolaadkranen

We hebben in ons wagenpark diverse mogelijkheden met betrekking tot het laden en lossen van lading. We beschikken over een truck die is voorzien van een 28 ton/meter kraan en beschikken we over een tweetal trekkers met een 60 ton/meter kraan. Onze autolaadkranen zijn ook geschikt voor hijswerkzaamheden. Dit in combinatie met onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat de autolaadkranen breed inzetbaar zijn.

Autolaadkranen

Machines en constructie

Uw hoogwaardige apparaten en waardevolle machines vervoeren we op een zorgvuldige wijze. Vaak zijn deze apparaten of machines een schakel in het groter geheel. U kunt rekenen op een schadevrij transport en een tijdige levering.

Wigchers Int. Transport besteedt veel aandacht aan ladingzekering. Ook adviseren we hoe u de te vervoeren items geschikt kunt maken voor transport.

Exceptioneel transport
Exceptioneel transport
Kooiaap

Kooiaap

Voor het transport van palletgoed, bigbags, stenen, potgrond en tuinhout gebruiken we één van onze achttien kooiapen. Snel en efficiënt, want we lossen hiermee direct bij uw of onze klant. Deze meeneemheftrucks passen achter onze open opleggers en huiftrailers.

Kooiaap

Stenentrailer / kraanoplegger met rollerkraan

Naast onze autolaadkranen hebben we diverse kraanopleggers voorzien van rollerkraan (13 ton/mtr, 36 ton/mtr en 40 ton/mtr) voor het lossen en plaatsen van keerwanden, betonplaten of betonnen legoblokken.

Met de kraanopleggers kunnen we ook vrachten lossen in combinatie met onze andere opleggers. De trailers zijn daardoor zeer geschikt om in te zetten op projectbasis.

Stenentrailer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!