Open en vlak

We hebben veel ervaring in het transport met vlakke, open trailers, semi’s en diepladers. Materialen die we vervoeren zijn onder andere betonproducten, bouwmaterialen, tuinhout, machines en equipement voor de olie- en gasindustrie.

Neem alvast contact op

Exceptioneel transport

Met een Euro-dieplader, semi-diepladers met oprijstukken, stuurtrailers die enkel en dubbel uitschuifbaar zijn en uitschuifbare semi’s verzorgen we exceptionele transporten. Voor Nederland hebben we doorlopende breedte-, hoogte- en lengtevergunningen. En in Duitsland hebben we doorlopende breedtevergunningen. Bij afwijkende maten zorgen we er ook voor dat de benodigde ontheffingen, vergunningen en transportbegeleiding wordt geregeld. Wij regelen alle benodigdheden voor het exceptioneel transport.

exceptioneel transport
Vrachtwagen Wigchers

Bouwgerelateerd transport

Wigchers Int. Transport heeft meer dan 40 jaar ervaring met het transporteren van betonvloeren, betonwanden, stenen, wapeningsstaal en andere bouwgerelateerde producten. We zijn de logistieke schakel tussen onze opdrachtgevers en hun klanten. Goede communicatie met de uitvoerder vinden we belangrijk. Want alleen dan kan de aanvoer van het transport efficiënt verlopen.

Vrachtwagen Wigchers

Lowdecker

Voor het transport van bijv. keerwanden, kraandelen of containers kunnen we onze lowdeck combinaties inzetten. De combinatie heeft een lagere laadvloerhoogte en de laadvloer is 13,6 meter lang. Dit in combinatie met een doorlopende ontheffing voor Nederland voor exceptioneel transport. De combinaties zijn ook geschikt voor ADR en door een lager totaalgewicht ten opzichte van een dieplader biedt dit unieke mogelijkheden voor transport!

Lowdecker
Autolaadkranen

Autolaadkranen

We hebben in ons wagenpark diverse mogelijkheden met betrekking tot het laden en lossen van lading. We beschikken over een truck die is voorzien van een 35 ton/meter kraan en beschikken we over een tweetal trekkers met een 60 ton/meter kraan. Onze autolaadkranen zijn ook geschikt voor hijswerkzaamheden. Dit in combinatie met onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat de autolaadkranen breed inzetbaar zijn.

Autolaadkranen

Machines en constructie

Uw hoogwaardige apparaten en waardevolle machines vervoeren we op een zorgvuldige wijze. Vaak zijn deze apparaten of machines een schakel in het groter geheel. U kunt rekenen op een schadevrij transport en een tijdige levering. Wigchers Int. Transport besteedt veel aandacht aan ladingzekering. Ook adviseren we hoe u de te vervoeren items geschikt kunt maken voor transport.

Meer weten over onze transportmogelijkheden
Exceptioneel transport
Exceptioneel transport
Kooiaap

Kooiaap

Voor het transport van palletgoed, bigbags, stenen, potgrond en tuinhout gebruiken we een kooiaap. Snel en efficiënt, want we lossen hiermee direct bij uw of onze klant. Deze meeneemheftrucks passen achter onze open opleggers en huiftrailers. Op dit moment hebben we de beschikking over achttien kooiapen, waardoor we snel kunnen handelen.

Kooiaap

Verschillende soorten transport

Je kunt bij Wigchers terecht voor het transport in bijvoorbeeld de olie- en gasindustrie. In de diverse soorten transport zoals agrarisch, open- en vlak, wegenbouw en olie- en gasindustrie hebben wij al meerdere jaren ervaring. Bovendien worden al onze transporten op een veilige en duurzame manier uitgevoerd. Op die manier ben je bij ons dus altijd verzekerd van een optimaal transport.

Veilige wijze van transport

Veilig werken staat bij Wigchers hoog in het vaandel. Mede daarom volgen onze medewerkers met grote regelmaat trainingen op het gebied van veilig werken. Ook het transport dient veilig te gebeuren. Daarom zijn onze trucks, semi’s en opleggers allemaal ADR- en VLG-gekeurd. Deze vervoersmiddelen voldoen dus allemaal aan de huidige veiligheidsnormen.

Duurzaam vervoer

Omdat we het transport zo duurzaam mogelijk willen laten verlopen, bestaat ons wagenpark uit Euro 6 trucks. Deze trucks verminderen de CO2- en de NOx-emissies. Bij Wigchers vinden we het belangrijk om te investeren in een schone leefomgeving en hebben we oog voor mens en milieu. Daar houden we dus zowel voor als tijdens het transport rekening mee.

Service van Wigchers

Bij Wigchers zijn we voorzien van een zeer uitgebreid wagenpark, met 85 trucks en meer dan 250 opleggers. Dat zorgt ervoor dat we jou in veel transportmogelijkheden kunnen voorzien. Omdat we in onze planning rekening houden met spoedopdrachten, kunnen we snel handelen wanneer je op korte termijn op zoek bent naar een transporteur.

Neem contact op

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en duurzaam transport ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je nog vragen over het open of vlak transport of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten je graag in over de mogelijkheden.

Neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven