Bedrijfsruimte en/of kantoorruimte te huur

U zoekt bedrijfsruimte in Drenthe met diverse mogelijkheden. Wij bieden mogelijkheid op diverse locaties, bijvoorbeeld in Emmen, Schoonoord, Gieten en Hoogeveen. Daarnaast vindt u naast bedrijfsruimte ook kantoorruimte, opslag en stalling, zowel binnen als buiten.

Indien u u specifieke wensen heeft, laat het ons dan weten! We gaan graag met u in gesprek.
We helpen u bij het ontwikkelen van uw ideale bedrijfsruimte.

Heeft u interesse of vragen, neem gerust contact op met
de heer Louwrens Wigchers via 06 – 531 35 209 of via e-mail.

Bedrijventerrein Schoonoord (Drenthe)

Centraal, in het hart van Drenthe ligt Schoonoord. Het bedrijventerrein ligt aan de zuidkant van het dorp. Wanneer u mogelijkheden zoekt voor bijvoorbeeld ambachtelijke en licht industriële bedrijven kunt u hier terecht. Maar ook voor dienstverlening en zeker logistiek en op- en overslag.

Samengevat gaat het hier om circa 2,7 hectare industrieterrein waarop diverse bedrijfshallen in aanbouw zijn. Daarnaast kunnen we in overleg ook nieuwbouw voor u op maat realiseren waarbij wij de investering doen en u een meerjarig huurcontract aangaat.

Industrieterrein Schoonoord
Karel Doornmanstraat

Bedrijfsruimte Karel Doormanstraat Emmen (Drenthe)

Op een mooie zichtlocatie in Emmen op slechts 4km van de A37 hebben we bedrijfsruimte met kantoren op een met hekwerk afgesloten bedrijventerrein. Ook hebben we hier de mogelijkheid voor 1.000m2 meter binnenopslag (40 x 25 meter) en in overleg ook buitenopslag.

Daarnaast kan de loods worden voorzien van een 10-tons kraanbaan zijn er twee grote, hoge overheaddeuren (7 x 4,5 meter). De hoogte van de loods is circa 6 meter onder haak van de kraanbanen. Ten slotte is er kantoor- en kantineruimte in de loods aanwezig.

Karel Doornmanstraat

Bedrijfsruimte Phileas Foggstraat 39 Emmen (Drenthe)

Deze multifunctionele bedrijfsruimte met een grote showroom is uniek in Emmen. Dit vanwege de vele mogelijkheden die deze locatie biedt. Mogelijkheden zoals kantoorruimte, magazijn en veel opslagruimte.  Maar ook gelegen op een unieke zichtlocatie aan de doorgaande weg, Bedrijventerrein Bargermeer IV. Daarnaast een goede aansluiting met de autosnelweg A37 (Hoogeveen – Duitse grens).

Wanneer u interesse  hebt om een gedeelte van het pand te huren, dan is dit ook mogelijk . Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer en uitgebreide informatie.

Meer informatie (PDF)
Phileas Foggstraat
Gieten

Bedrijfshal en buitenterrein Bloemakkers Gieten (Drenthe)

In 2018 is deze mooie zichtlocatie aan de N34 gebouwd. Ook ideaal gelegen op het industrieterrein Bloemakkers in Gieten en daardoor een directe aansluiting naar de N33. Enerzijds hebben we volop mogelijkheden voor binnenopslag, anderzijds is er ook buitenopslag.

Zowel korte termijn als lange termijn is in goed overleg bespreekbaar. Ten slotte is het ook goed om te melden dat het terrein is voorzien van Powerfence en cameratoezicht.

Gieten

Buitenterrein voor opslag en stalling Europark Coevorden/Emlichheim

Op het Europark in Coevorden/Emlichheim hebben we mogelijkheden voor opslag of stalling buiten. Zowel korte als lange termijn is in goed overleg bespreekbaar. Het Europark heeft goede logistieke voorzieningen, een unieke eigenschap van het Europark. Het Europark heeft de prestigieuze status van Güterverkehrszentrum (GVZ). Meer informatie hierover vindt u op de website van GVZ Europark.

Phileas Foggstraat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!