Wegenbouw

Ons wagenpark bestaat uit meer dan 50 kippertrailers in diverse soorten en maten. Hiermee vervoeren we onder andere warm asfalt, freesasfalt, zand, slakken, puin, grond, teelaarde en vervuilde grond.

Logistieke stromen willen we zoveel mogelijk efficiënt uitvoeren. Uiteraard werken we daarbij ook ’s nachts en in het weekend. Alles om een tijdige oplevering te realiseren met oog voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Projecten

In de noordelijke provincies hebben we in de loop der jaren aan veel grote projecten meegewerkt. Voorbeelden zijn de Aanpak Ringweg Zuid in Groningen, de verdubbeling van de N33, de verdubbeling van de A37, nieuwe deklagen voor vliegveld Leeuwarden en vliegveld Twente.

Foto rechts: project vliegveld Leeuwarden door Arnoud Schoor, AudioVisuele Dienst defensie (AVDD)

exceptioneel transport
projectcoordinator

Logistieke coördinatie

Grote, logistieke projecten kunnen we voor u coördineren. Zowel in de aansturing en planning als in de administratieve afwikkeling. We zijn het logistieke verlengstuk van uw eigen organisatie.

Voor diverse projecten hebben we de coördinatie op ons genomen. Denk aan verschillende vliegvelden, de verdubbeling van de A37 van Hoogeveen tot de Duitse grens en de verdubbeling van de N33 van Assen tot Zuidbroek.

projectcoordinator
projectcoordinator

Levering van zand en grond

Voor de levering van diverse soorten zand en grond bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu om 1 vracht of 1000 vrachten gaat, in overleg met onze klanten zorgen we voor een constante en tijdige aanlevering. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

autolaadkranen
projectcoordinator

Grondwerk

Met ervaren machinisten en onze eigen Volvo laadschoppen kunnen we vrachtauto’s beladen en het eerste stadium in een bouwproject verzorgen. Dus het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van zand, grond en grind. Door onze kennis in combinatie met het directe contact met onze chauffeurs verzetten we in korte tijd veel werk.

projectcoordinator

Dieplader

Met de verschillende uitvoeringen van onze Nooteboom diepladers kunnen wij de asfaltset, walsen en ander wegenbouwmateriaal transporteren.

We beschikken over twee diepladeropleggers waarmee we met onze reguliere trucks het transport van uw materieel uitvoeren.

autolaadkranen
autolaadkranen

Transportcoördinator

Onze transportcoördinator zorgt samen met de uitvoerders en projectleiders van onze opdrachtgevers voor een succesvol verloop van grotere projecten. Hij coördineert de aan- en afvoer van grondstoffen zo efficiënt mogelijk. Ook zorgt hij voor korte communicatielijnen tussen de uitvoerders, de chauffeurs en onze planning.

De coördinator is ter plaatse aanwezig. Hij weet als geen ander wat er speelt en kan hierdoor snel schakelen. Onnodige wachttijd wordt hiermee voorkomen.

autolaadkranen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven